Retail&Agrobusiness

Marile lanţuri de magazine alimentare: Avem stocuri, însă e nevoie de achiziţii chibzuite pentru ca toată lumea să aibă acces

Retailerii îndeamnă la chibzuinţă, arătând că orice exces în achiziţii ne dezechilibrează pe toţi

Retailerii îndeamnă la chibzuinţă, arătând că orice exces în achiziţii ne dezechilibrează pe toţi

Autor: Cristina Roşca

17.03.2020, 11:15 828

♦ În România există circa 3.000 de magazine moderne, respectiv supermarketuri, hipermarketuri, cash&carry, discount sau proximitate modernă ♦ Acestora li se adaugă circa 70.000-75.000 de magazine tradiţionale.

Magazinele de tip super­mar­ket, hipermarket, cash & carry, discount sau orice altă formă de retail cu dominantă alimentară au fost vizitate în ultimele săptămâni cu o frecvenţă mai mare decât de obicei. Mai mult, coşul de cumpărături a fost mai plin, în special cu produse alimentare neperisabile şi cu articole de tip dezinfectant şi clor. Retailerii asigură însă că există stocuri pentru toate tipurile de produse.

„Cora România dispune de stocurile necesare pentru a reumple rafturile golite. Cu cât traficul în magazine va fi unul rezonabil, cu atât rafturile vor fi mai bine aprovizionate. Reluăm apelul de a cumpăra chibzuit, astfel încât toată lumea să aibă acces la ceea ce le este necesar“, spun oficialii companiei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO