Retail&Agrobusiness

Mezelurile Fox au făcut pasul spre liga mare a procesatorilor cu vânzări de 250 de milioane de lei şi o marjă de profit de 11%

Mezelurile Fox au făcut pasul spre liga mare a...

Autor: Roana Rotaru

03.05.2016, 00:06 769
Fox, unul dintre cei mai mari pro­du­cători de mezeluri din România, a în­cheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de lei, în creştere cu 9% faţă de anul precedent, reuşind să îşi mărească profitul net de patru ori, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor.
 
Compania are în portofoliu pro­duse precum salamuri, cârnaţi, cren­­vurşti, şuncă şi mezeluri, produse cu care FOX este prezent în majo­ri­tatea reţelelor de comerţ modern. Fox Com Serv a înregistrat anul trecut un profit net de 28 mil. lei, în creştere de la 7 mil. lei în 2014, respectiv o marjă de 11%.
 
„Ca urmare a asigurării distribuţiei na­ţionale proprii, prin intermediul unei platforme logistice şi a şapte de­po­zite de distribuţie, Fox (...) coor­do­nează iniţiative comerciale pentru peste 9.000 de clienţi“, anunţa compania pe propriul site.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO