Retail&Agrobusiness

Schimbări de trend. Carrefour România: Am deschis trei magazine şi am închis patru în primul trimestru. Românii îşi fac tot mai des cumpărăturile online

Schimbări de trend. Carrefour România: Am deschis trei...

Autor: Cristina Roşca

25.04.2019, 07:00 1034

♦ Grupul francez este prezent pe piaţa locală cu aproape 350 de magazine sub mai multe formate, de la hipermarketuri şi supermarketuri la online şi un mix de discount şi cash & carry.

Gigantul francez Carrefour, pre­zent pe piaţa locală din 2001, a deschis în primele trei luni din an două super­mar­keturi şi un magazin Supeco, închizând alte patru unităţi, toate pe format mic.

„Anul acesta (în primul trimestru – n.red.) s-au deschis următoarele magazine: un supermarket pe formatul Express la Slo­bozia (cu o suprafaţă de 133 mp), un alt supermarket Express la Iveşti (334 mp) şi un magazin Supeco în Titan, Bucureşti (1.980 mp)“, spun reprezentanţii Carrefour. Ei adaugă că au fost închise patru unităţi Carrefour Market (trei în Bucureşti şi unu în Cluj-Napoca). Dintre acestea, unu a fost transformat în Supeco Titan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO