Companii

​Simona Croitoru, co-owner Saint Roastery: Putem susţine costurile două-trei luni. De obicei avem stocuri de cafea verde pentru una-două luni. Acum le mărim la trei -patru luni

​Simona Croitoru, co-owner Saint Roastery: Putem...

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.03.2020, 12:45 224
Simona Croitoru, co-proprietar Saint Roastery, spune că în urma pandemiei declarate cu noul coronavirus, cerera din partea mai multor operatori activi în domeniul HoReCa s-a oprit, motiv pentru care, pentru o perioadă nedeterminată, „ne vom adresa cu precadere clienţilor rezidenţiali pentru a trece peste aceste moment dificile.” „Echipa va rămâne în aceeaşi formulă, nu va pleca nimeni. Pentru a ne acoperi costurile operaţionale, pe care le vom tot optimiza, ar trebui să vindem undeva între 100 şi 150 de pungi de cafea de 250 grame pe săptămână. Nu vorbim aici de profit, doar de plata salariilor şi a celorlalte taxe obligatorii”, a spus pentru ZF Simona Croitoru. În cadrul cafenelei lucrează cinci angajaţi, iar în perioada următoare aceştia vor lucra în prăjitorie între două şi trei ore la fiecare două zile. „Iniţial am luat măsurile indicate de autorităţi, am redus numărul de locuri din cafenea, am pus gel dezinfectant şi igienizant pe mese, curăţăm cafeneaua la fiecare 30 de minute, dar cum situaţia a continuat să se agraveze am decis să închidem complet activitatea de cafenea.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO