Companii

Tarom spune că merge înainte cu planul de restructurare: De la începutul anului peste 200 de angajaţi au plecat din companie. Anul trecut, compania a înregistrat un număr total de 1,5 milioane de pasageri şi venituri de 130 milioane euro

Tarom spune că merge înainte cu planul de...

Autor: Miruna Diaconu

03.02.2022, 17:30 189

Tarom continuă planul de restructurare, iar în doar o lună de la începutul acestui an au fost disponibilizaţi peste 200 de persoane, având în prezent 1.295 de angajaţi, con­form reprezentanţilor companiei.

„La începutul acestui an, în cadrul companiei activau 1.530 de angajaţi. De atunci, numărul acestora a scăzut la 1.295. Organigrama viitoare prevede un număr total de 1.316 posturi şi a fost concepută pentru a corespunde volu­mu­lui de activitate estimat pentru anii următori şi pentru a asi­gura o distribuire eficientă a activităţilor la nivelul com­pa­niei. Aceasta înseamnă că unele dintre posturile existente în vechea organigramă sunt prevăzute a fi desfiinţate, ne­mai­fiind necesare pentru activitatea restructurată a com­paniei“, spun reprezentanţii companiei Tarom.

Noua organigramă a operatorului aerian prevede noi lo­curi de muncă în cadrul companiei faţă de numărul actual, datorită estimărilor privind traficul în creştere, însă acestea re­pre­zintă poziţii noi, care nu se regăseau în structura ante­rioară a companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO