Companii

Traderul de cereale East Grain a investit 7,6 mil. euro într-un centru logistic agricol în judeţul Mureş: Avem în plan să ne extindem reţeaua de depozite în zona Transilvaniei

Traderul de cereale East Grain a investit 7,6 mil. euro...

Autor: Laurentiu Cotu

12.08.2021, 07:10 2223

East Grain, trader de cereale controlat de mai mulţi antreprenori din România şi Ungaria, a finalizat anul trecut o investiţie de 7,6 mil. euro într-un centru logistic agricol în comuna Sânpaul din judeţul Mureş, având o capacitate de stocare de aproximativ 40.000 de tone de materii prime, precum şi o cantitate semnificativă de inputuri pentru agricultură, potrivit companiei.

„La sfârşitul anului 2020 am finalizat investiţia într-un centru logistic agricol în comuna Sânpaul, din judeţul Mureş. În iulie 2021 am inaugurat o nouă bază de ce­reale la Bonţida, judeţul Cluj. Avem în plan să ne ex­tindem în continuare reţeaua de depozite pentru ce­rea­le şi inputuri în zona Transilvaniei, vizând totodată şi po­si­bi­lităţi de investiţii în industria prelucrătoare“, au de­cla­rat pentru ZF Transilvania oficialii companiei East Grain.

Grupul East Grain a realizat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 52 mil. euro, în creştere cu 57,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, când grupul a avut afaceri de 33 mil. euro. Reprezentanţii East Grain estimează pentru 2021, la nivel de grup, o cifră de afaceri de 143 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO