Companii

Tranzacţie. Antreprenorul George Adragai devine singurul acţionar al covrigăriilor Luca, după ce Cosmin Postole s-a retras din business. „Compania a avut şi continuă să aibă o evoluţie bună“. Tinervis Group, compania care operează lanţul de simigerii Luca, a avut afaceri de 368 mil. lei anul trecut, plus 75%

Lanţul de covrigării Luca, fondat în 2010, a ajuns la circa 120 de unităţi astăzi, fiind prezent atât în oraşe mari, cât şi în localităţi mici şi medii.

Lanţul de covrigării Luca, fondat în 2010, a ajuns la circa 120 de unităţi astăzi, fiind prezent atât în oraşe mari, cât şi în localităţi mici şi medii.

Autor: Cristina Roşca

08.09.2023, 17:45 3103

Retailerul este cel mai extins jucător de pe piaţa de covrigării din România, având circa 120 de simigerii, potrivit estimărilor ZF, făcute pe baza datelor de pe site-ul propriu.

Antreprenorul George Adragai a devenit singurul acţionar al covrigăriilor Luca, după ce Cosmin Postole s-a retas din business, arată datele oficiale. Cei doi ai cofondat afacerea în 2010 şi au deţinut părţi egale din Tinervis Group, com­pa­nia care operează lanţul de simigerii.

„Aşa cum ştiţi, am pornit la drum în această aventură alături de partenerul şi prietenul meu Cosmin Postole, în 2010. Cosmin a luat decizia de a se retrage din companie acum mai bine de trei ani, din motive personale. Deşi nu mai sun­tem parteneri în Tinervis Group, avem în con­ti­nuare o relaţie personală, prin preocupări şi valori comune“, spune George Adragai în pri­ma sa declaraţie în presă.

Acţionarii Tinervis Group sunt unii dintre cei mai discreţi din piaţă, singurele informaţii dis­po­nibile privind reţeaua de simigerii fiind cele publice pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Deşi antreprenorul George Adragai spune că partenerul său Cosmin Postole s-a retras din business acum trei ani, oficial, „în acte“, schim­ba­rea e recentă, ea fiind publicată în Monitorul Oficial în august 2023.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro