Companii

Un antreprenor turc şi-a deschis hotel de cinci stele într-un sat de lângă Ploieşti

Hotelul este situat aproape de câteva zeci de fabrici şi multinaţionale din zona Ploieştiului

Hotelul este situat aproape de câteva zeci de fabrici şi multinaţionale din zona Ploieştiului

Autor: Corina Mirea

21.07.2015, 00:07 18181

Huseyin Karaman, un antreprenor turc care face afaceri de peste 30 mil. euro în România din producţia de textile, a deschis la finalul anului trecut un hotel de cinci stele în Pău­leştii Noi, un sat cu mai puţin de 1.000 de locuitori de lângă Ploieşti.

„În prezent, Bucureştiul este încă oraşul de referinţă, indiferent că vrei să fii cazat la un hotel bun, să mergi într-un club bun sau la un restaurant de calitate. Am zis că este cazul ca şi Prahova să devină un astfel de centru, să fiu eu nebunul care face un hotel de cinci stele, un astfel de complex în mijlocul pustiului“, spune Huseyin Karaman, care a venit să facă business în România în urmă cu 15 ani.

El nu a precizat care a fost suma exactă investită în hotel, însă reprezentanţii unităţii susţin că investiţia s-a ridicat la câteva milioane de euro.

Hotelul este situat la câţiva kilometri de Ploieşti şi se află aproape de câteva zeci de fabrici şi multinaţionale din zonă, astfel că cea mai mare parte a clienţilor sunt executivi şi angajaţi ai acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro