Antreprenorul braşovean Sebastian Florescu (36 de ani) a plecat din ţară când avea 19 ani pentru a se muta la Londra. A stat în Marea Britanie mai bine de un deceniu pentru ca în 2014 să revină acasă. După o perioadă în care a lucrat pentru alţii şi a organizat evenimente corporate, a decis să îşi lanseze un business al său, un local care să deschidă minţile românilor şi apetitul străinilor pentru cocktailuri. Aşa a apărut The Owl Cocktail House, amplasat în inima Bucureştiului, la doar câţiva paşi – literalmente - de Ateneul Român.
„Noi suntem un bar atipic, nu avem meniu, adică avem unul printat însă doar pentru că ne cere legislaţia. În rest, improvizăm mult, locul este mic, iar când vine vorba de cocktailuri, sky is the limit (cerul e limita – trad.)“, explică el. Într-o seară bună, la The Owl se prepară 250 de cocktailuri. „Vrem să avem în permanenţă 20 de ingrediente diferite.“