Companii

Una dintre fiicele antreprenorului Dumitru Mihalescul din Suceava a ajuns la o reţea de 18 magazine de electrocasnice

Una dintre fiicele antreprenorului Dumitru Mihalescul din...

Autor: Cristina Roşca

08.08.2016, 00:05 990

Una dintre fiicele antreprenorului Dumitru Mihalescul, cel care a pus ba­zele distribui­to­rului de electrocas­nice Marelvi din Suceava, controlează îm­preună cu soţul său compania Coraura Star. Aceasta administrează o reţea de 18 magazine sub brandul Practic Electro­cas­nice. Magazinele, aşa cum le spu­ne şi nu­mele, vând produse electro­cas­nice, potrivit lui Dumitru Mihalescul.

„Avem magazine în oraşe precum Arad, Pia­tra-Neamţ, Luduş, Lupeni sau Urziceni. Mergem în oraşele în care nu avem par­tener“, afirmă Dumi­tru Mihalescul. El adau­gă că nu se implică activ în acest business, el ocupându-se de Marelvi.

Antreprenorul şi familia sa deţin distri­buitorul de electrocasnice Marel­vi din Suceava, companie care şi-a bugetat pen­tru acest an o cifră de afaceri de 50 mil. euro, plus 20% faţă de anul an­terior. După va­loarea businessului, 2016 ar urma să devină cel mai bun an pentru Marelvi, o companie cu o istorie de circa 20 de ani. Marelvi se ocupă astăzi de distribuţia produselor electro­casnice şi are în portofoliu cele mai im­portante branduri de profil din piaţă. În topul celor mai bine vândute se află Arctic - Beko, Whirlpool -, Indesit (parte a aceluiaşi grup) şi Liebherr.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO