Companii

Videanu ia un credit de 5,5 mil. euro pentru relocarea Titan Mar in Chiajna

04.12.2007, 19:24 30

Adriean si Miorita Videanu, proprietarii fabricii Titan Mar din Bucuresti, vor contracta un credit in valoare de 5,5 milioane de euro pentru construirea unui imobil de birouri, a unei hale de productie si a unei cladiri de depozitare in localitatea Chiajna din apropierea Capitalei, unde urmeaza a fi relocata activitatea fabricii, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.
Terenul pe care se afla in prezent fabrica, situat intre Palatul Cotroceni si Hotelul Marriott, a fost scos la vanzare pentru un pret de circa 100 de milioane de euro. Lotul are o suprafata de circa sase hectare, pretul pe metrul patrat de teren fiind estimat la circa 1.800 de euro.
Titan Mar a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect de activitate prelucrarea, comercializarea, montajul si intretinerea suprafetelor din piatra naturala, sotii Videanu detinand peste 98% din actiunile companiei. Familia Videanu a declarat anterior ca a primit mai multe oferte pentru a renunta la terenul fabricii. O tranzactie ar putea fi semnata in prima parte a anului viitor, afirma surse din piata imobiliara.
Titan Mar a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 11,7 milioane de euro si un profit net de 2,3 mil. euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO