Companii

Video ZF Live. Savin, Coresi: Apple a renunţat la o investiţie în România după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore de la Bucureşti la Braşov

09.07.2015, 23:11 6392

România a pierdut în ultimii ani multe proiecte mari de investiţii din cauza infrastructurii, un exemplu fiind Apple, care a renunţat la o investiţie la Braşov după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore cu maşina de la Bucureşti la Braşov, a spus la ZF Live Silviu Savin, partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park.

“Apple voia sa vină în 2008-2009 la Braşov, printr-un chiriaş al Coresi, şi au fost opriţi de infrastructura Bucureşti-Braşov. Un vicepreşedinte al companiei a vrut să vină la Braşov, în perioada în care se lucra la centura Ploieşti, plus că în ziua respectivă a fost un accident pe la Câmpina. A făcut  7 ore de la aeroportul Otopeni la Braşov şi ăla a fost sfârşitul proiectului. Ar fi fost primul centrul Apple în Europa, de back-office şi suport”

Ascenta Management a început lucrările la a doua etapă a proiectului Coresi Business Park, cu 18.000 mp de birouri, dintr-un total de 100.000 mp. Prima etapă are 25.000 mp, ocupaţi integral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO