Companii

Vlădescu, preşedintele Comisiei Prezidenţiale de Sănătate: Varianta ministerului Sanatatii continea jumatatea din ce am propus noi

Autor: Ioana David

16.02.2012, 13:17 160

Proiectul pentru noua lege a sănătăţii lansat în dezbatere publică la sfârşitul anului trecut conţinea doar o parte din propunerile comisiei de consultanţi care l-a elaborat, afirmă Cristian Vlădescu, preşedintele Comisiei Prezidenţiale de Sănătate.


"Proiectul de lege nu a fost facut de mine si de alti cativa oameni. Am avut consultanti olandezi, englezi. Varianta ministerului Sanatatii continea jumatatea din ce am propus noi", a spus Vlădescu la conferinţa "Au pacienţii nevoie de o schimbare a sistemului de sănătate? Reforma, între responsabilitatea cheltuirii fondurilor şi nevoia de schimbare", organizată de Ziarul Financiar şi Alico.

Proiectul noii legi a sănătăţii a fost retras din dezbatere publică în luna ianuarie, în urma unor tensiuni generate de implicaţiile noului act asupra sistemului de urgenţă SMURD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO