Arts & Design

Stil de manager: Andrei Alecu

07 iul 2012 1982 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

1. Un obiect care mă reprezintă ... este ceasul de la mână, un Omega Seamaster, fără de care nu plec niciodată de acasă. Îmi place să ştiu tot timpul cât este ceasul şi nu-mi place să întârzii.

2. Ultima descoperire în Bucureşti este teatrul/cafeneaua Godot din Centrul Vechi unde am fost să văd o piesă de teatru.

3. Cartea pe care o citesc acum... este despre stilul şi eleganţa masculine.

4. Un obiect pe care-l port întotdeauna cu mine este... stiloul Montblanc, în buzunarul din interiorul sacoului. Şi-a dovedit utilitatea în multe cazuri până acum şi nu aş renunţa la el foarte uşor.

5. Hobby-ul/pasiunea mea... este să joc tenis seara sau în weekend.

6. O destinaţie de vacanţă pe care aş recomanda- o este Parisul, un oraş plin de cultură şi viaţă. După părerea mea este un loc pentru toate gusturile şi toate genurile de oameni. Cel mai mult îmi place Parisul vara, când are loc şi turneul de tenis de la Roland Garos.

7. O descoperire inedită dintr-o călătorie recentă este ... zona pietonală din Miami, Florida, care m-a fascinat imediat cum am ajuns acolo şi care dezvăluie, după părerea mea, un oraş care nu doarme niciodată.

8. Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă este...un MacBook Air pe care-l pot ţine după mine prin oraş, la întâlniri şi care face ca lucrul în Excel să fie o plăcere.

9. Pe viitor mi-ar plăcea ..., după vârsta de 50 ani, să iau parte la licitaţii de artă din mai multe colţuri ale lumii.

10. Printre ceasurile mele preferate se numără ... Breitling, Omega, Ulysse Nardin sau Audemars Piguet.

11. Site- ul meu preferat este ... www.zf.ro, sursa mea constantă de informaţii de business.

12. Obiectul meu preferat din garderobă este ... sacoul negru cu nasturi metalici, care poate fi asortat oricărui tip de ţinută smart: la o pereche de pantaloni de stofă şi un pulover sau la o pereche de jeansi şi o cămaşă.

13. Un cadou pe care aş vrea să-l primesc ... ar fi un weekend în insula Capri, din Italia.

14. Vara îmi place ... să mă plimb cu barca pe lac, după o sesiune de schi nautic.

15. Restaurantul meu preferat e ... Trattoria Buongiorno din Piaţa Victoriei unde mănânc destul de des atunci când am întâlniri prin oraş.

16. Îmi place să savurez ... un pahar de Brunello di Montalcino seara, la o friptură sau la o porţie de paste bune.