După Afaceri

Cum poti lua bani usor de la Google

17 iul 2014 1830 afişări
Din aceeaşi categorie

Google va lansa un fond de investiţii de 100 de milioane de dolari, care îşi propune să ajute companiile europene cu idei inovatoare, scriu BBC, Financial Times şi Tech Crunch.

Potrivit lui Bill Maris, managing partner la Google Ventures, fondul va finanţa “cele mai bune idei de la cei mai buni antreprenori din Europa”.

"Când am lansat Google Ventures, în 2009, am decis să fim diferiţi faţă de toate fondurile de acest tip care existau pe piaţă în momentul acela. Start-up-urile au nevoie nu numai de capital ca să reuşească: au nevoie de suport tehnologic, de expertiză în materie de design, de îndrumare şi de un bun marketing/product management. După cinci ani de la lansarea Google Ventures, lucrăm cu mai mult de 250 de companii. De exemplu, finanţăm o companie din Florida care vrea să îmbunătăţească serviciile de asistenţă oferite bolnavilor de cancer. O altă companie finanţată de noi dezvoltă un test de sânge care va ajuta la detectarea autismului în faze incipiente la copii. Altă companie vrea să facă energia solară accesibilă tuturor. [...] Credem că start-up-urile europene au un potenţial imens. [...] Nu putem prezice tipul de invenţii pe care The Science Museum le va expune peste 10 ani de acum încolo, dar ştim că start-up-urile europene sunt o condiţie esenţială pentru ca acest viitor să existe şi abia aşteptăm să vedem ce pot crea sau produce companiile europene.", a scris Maris pe blogul personal, unde a şi anunţat proiectul.

Cititi aici mai multe detalii