Gastronomie

Cât costă să stai în casa lui Oprah Winfrey ? - GALERIE FOTO

23 nov 2011 593 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Pentru cine doreşte să arunce o privire în viaţa de star a lui Oprah Winfrey , vedeta de televiziune închiriază casa sa din Chicago pentru 15.000 de dolari pe lună. Casa are 428 de metri pătraţi, opt camere, este situată în cartierul de lux Streeterville şi a fost cumpărată de Oprah în 2006 pentru suma de 5.600.000 de dolari.

Uriaşul apartament este situat la etajul şase dintr-o casă aflată în coproprietate, în stil Beaux Arts, construită în 1913 de arhitectul Benjamin Marshall.

Etajul are printre altele trei băi, camere cu travan înalt de trei metri, un foyer interior, două şeminee, un solar, o cameră pentru dining, o cameră pentru majordom, o cramă, o bucătărie personalizată, un dormitor principal de 115 metri pătraţi cu două băi (pentru el şi pentru ea), şi un dormitor en suite pentru oaspeţi. Deşi Oprah a anunţat board-ul coproprietarilor că îşi va muta reşedinţa în acest apartament, vedeta a ales să rămână în duplexul său dintr-o clădire aflată în apropiere şi să închirieze reşedinţa de la etajul şase al casei exclusiviste.