Gastronomie

Time Out propune cititorilor ZF 10 recomandări pentru acest weekend

04 mar 2011 41 afişări
Din aceeaşi categorie
Time Out propune cititorilor ZF 10 recomandări pentru acest weekend

Revista Time Out Bucureşti vă face programul pentru finalul săptămânii: în ce cluburi s-au programat concerte, unde mergeţi la dans, unde puteţi lua cina şi care sunt cele mai noi filme.

1. Film: Premieră - Oameni si zei

Pelicula în regia lui Xavier Beauvois apare în cinematografele din România din 4 martie. Filmul surprinde situaţia a opt călugări creştini francezi dintr-o mânăstire aflată într-un sat de munte din Algeria anilor '90. Sub presiunile unei grupări extremiste islamice, ei trebuie să aleagă între a-şi continua viaţa de până acum, dusă în bună înţelegere cu locuitorii musulmani din jurul mânăstirii sau abandonarea comunităţii în care trăiseră până atunci, pentru salvarea propriilor vieţi.

Citeşte cronica filmului în Time Out

2. Concert: "Will & the People" în Fratelli

Trupa britanică "Will & The People" cântă pe 4 martie în Fratelli Lounge. Concertul începe de la orele 23:00.

Fratelli Lounge - Gobleni 1-3

3. Restaurant: Primăvara vine la MJU

Aromele de primăvară se întâlnesc la evenimentul Spring Fairytales de la restaurantul MJU. Pe 4 martie de la orele 20:00 puteţi gusta preparatele din viitorul meniu al restaurantului la bufetul din partea casei. Tot vineri aveţi şi un discount de 10% la orice comandă din meniu.

4. Scurtmetraje: Future Shorts la Artexpo

O nouă ediţie Future Shorts are loc pe 5 martie la Artexpo. Evenimentul începe de la orele 21:00 cu prestaţia live a trio-ului Jazzdejazz. Future Short One se va desfăşura în acelaşi timp în 50 de oraşe din 12 ţări.

Citeşte programul Future Shorts în Time Out

5. Teatru: "Toţi fiii mei" la TNB

Piesa de teatru în regia lui Ion Caramitru se joacă pe scena Teatrului Naţional de la orele 19:00. Sanda Toma şi Victor Rebengiuc îi interpretează pe Kate şi Joe Keller. Victor Rebengiuc joacă rolul unui patron de fabrică a cărui obsesie pentru asigurarea bunăstării propriei familii duce, în final, la pierzania fiecărui membru al ei şi a multor nevinovaţi.

Citeşte cronica piesei de teatru în Time Out

6. Copii: Joacă la Hard Rock Cafe

Duminică, în Hard Rock Cafe, ziua este dedicată copiilor. Batman, Spiderman, clovni şi prinţese îi aşteaptă pe aceştia între orele 13:00 şi 15:00 să se joace împreună.

Hard Rock Cafe - Kiseleff 32 (021-206.62.61)

7. Festival: Flamenco în film

Cea de-a doua ediţie a festivalului "Flamenco Clasic şi Noile sale genuri" continuă la Cinema Elvira Popescu cu ciclul de filme de ficţiune şi documentare despre flamenco. Pe 5 martie de la orele 18:00 puteţi urmări filmul "Los Tarantos" şi de la orele 20:00 filmul "Ama Gitana".

Citeşte programul complet în Time Out

8. Expoziţie: Scriitori români contemporani în fotografii alb-negru

Expoziţia de fotografie "Scriitori români. Chipuri şi taine" de Mircea Struţeanu poate fi vizitată la Institutul Cultural Român. Printre cei imortalizaţi de fotograf se numără Ana Blandiana, Ştefan Agopian, Florin Iaru, Matei Vişniesc, Elena Vlădăreanu, Horia Roman Patapievici, Ioan Es. Pop ori Varujan Vosganian.

Citeşte mai multe despre expoziţie în Time Out

9. Concert: Un strop de jazz la The Ark

Irina Sârbu continuă seria evenimentelor "A glass of jazz" de la The Ark. Irina Sârbu cântă alături de Marius Mihalache Band pe 4 martie. Concertul începe de la orele 21:00.

The Ark - Uranus 150

10. Cafenea: Săptămâna feminităţii la Cafe Athenee

Feminitatea este celebrată în acest weekend la Cafe Athenee. Aici puteţi afla cu un chestionar amuzant care dintre personajele din "Totul despre sex" vă reprezintă cel mai bine sau puteţi încerca cocktailul personalizat "Sex and the city".