Style

Departe de calea bătătorită: Ce puteţi citi în ediţia de travel a După Afaceri Premium

29 apr 2015 423 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Am plecat la drum. Pur şi simplu nu am mai suportat oraşul şi am pornit la drum. Înainte ne-am luat ceasul potrivit pentru aventură şi bijuteria norocoasă. Am dat peste primul necunoscut, un pilot de curse transformat în alchimist olfactiv. Roxana Pricop, parfumierul de serviciu al După Afaceri Premium, a intrat în detalii cu Romano Ricci, nasul din spatele casei iconice Julitte has a gun şi a consemnat totul în jurnalul de bord.

Cristina Roşca, expertul în travel al revistei, a întâlnit-o pe Loredana Butnaru, directorul de vânzări al Miele România, şi pe o motocicletă Suzuki GSXR au plecat împreună la pescuit de ton noaptea în Oceanul Indian. Clasic!

Când ni s-a făcut foame, am mâncat paella de marisco, rasasfour libanez, fatoush şi pui în stilul Indiei de Nord, iar de obţinerea reţetelor m-am ocupat chiar eu, Roxana Petrescu, îngrijo­rător de preocupată în ultima vreme de tot ce ţine de gastronomie. Ioana David, oenologul nostru dedicat şi expertă în licori fine printre altele, ne-a dus peste tot în lume şi ne-a învăţat cum se face un sake straşnic, ce este un calvados şi când trebuie să iei o pauză şi să bei un cidru bun de mere.

Apoi am întâlnit alţi oameni pe drum. Rachel Sargent a călătorit mult, dar s-a stabilit în România şi conduce un bistro în care nu se găsesc căpşune în miez de iarnă şi nici creveţi congelaţi, un bistro care încearcă să funcţioneze după ritmul naturii în primul rând.

Tot mergând am întâlnit câţiva arhitecţi care ne-au învăţat cum să ne construim vacanţa la interior, cum să aducem Grecia în spatele curţii şi spa-urile indecent de relaxante în propria baie. La final, am întâlnit o gaşcă spectaculoasă de oameni în jurul cărora chiar am decis să construim povestea principală a acestei ediţii. Am stat de vorbă cu oameni care ştiu să meargă pe apă la 80 de kilometri pe oră, cu tălpile goale, cu manageri care sfidează înălţimile, cu montain bikeri, cu executivi care au fost în toate colţurile lumii.

Apoi, ghidaţi de Cristina Roşca am aterizat cu toţii pe o insulă pustie, undeva prin Indonezia. Nu ne-am fi întors, dar a venit după noi Bogdan Alecu, pilotul de curse al După Afaceri Premium, care ne-a propus un drive test irezistibil cu un nou model de SUV. Am cedat. Ne-am întors şi ne-am pus pe scris.

Într-un număr despre travel făcut departe de căile bătătorite, am vrut să vă fac cunoştinţă cu echipa revistei, cu cei care lună de lună încearcă să vă ducă de fiecare dată într-o călătorie surprinzătoare.

Noi suntem echipa de „ghizi“ a După Afaceri Premium. Sperăm să vă avem alături de noi în cât mai multe destinaţii.