Eveniment

100 de mesaje pentru România. Andrei Pogonaru, proprietar Veranda Mall: Iubesc Romania pentru că mi-a acordat şansa de a mă afirma, de a dezvolta o afacere. Văd în această ţară ambiţie, perseverenţă şi optimism. Văd un popor cosmopolit, care înţelege şi tinde spre universalitate.

100 de mesaje pentru România. Andrei Pogonaru,...
01.12.2018, 14:00 132
Andrei Pogonaru, proprietar Veranda Mall
 
Sunt mândru să mă numar printre românii din generaţia mea care s-au întors în România după studii. Cât am fost plecat, am iubit România pentru că mi-a conferit o parte din identitatea mea. Această identitate mi-a permis o abordare unică. 
Decizia de a mă întoarce în ţară nu a fost uşoara, dar a fost o decizie bună. Iubesc Romania pentru că mi-a acordat şansa de a mă afirma, de a dezvolta o afacere. Văd în această ţară ambiţie, perseverenţă şi optimism. Văd un popor cosmopolit, care înţelege şi tinde spre universalitate. De 1 decembrie, sper să avem cât mai mulţi romani din diaspora care să vrea să-şi găsească drumul spre succes în România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO