Eveniment

Băsescu: Nu am nimic de schimbat, excepţie-diminuarea gafelor precum disputa televizată cu Arafat

Autor: Mediafax

25.01.2012, 19:00 234

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că nu are "nimic de schimbat" în comportamentul pe care l-a avut în cele două mandate, cu excepţia diminuării acelor "gafe" pe care uneori le mai face public, el menţionând în acest sens intervenţia televizată în care a avut "disputa" cu Raed Arafat.

Traian Băsescu a spus că nimeni nu trebuie să mizeze pe laşitatea sa în a spune ceea ce este de spus, arătând că nu are nimic în a schimba în legătură cu comportamentul său, cu excepţia diminuării acelor gafe, gen disputa cu Raed Arafat.

"Aş vrea ca nimeni să nu mizeze pe laşitatea mea în a spune ce este de spus. Cu certitudine, voi face observaţii publice şi legate de ceea ce ar trebui să facem şi în legătură cu ce nu se face.

Deci, nu am nimic în a schimba în comportamentul pe care l-am avut în cele două mandate de până acum, excepând, cu siguranţă, diminuarea acelor gafe pe care uneori le mai fac public, vezi intrările pe post în dispută cu Raed Arafat", a afirmat Băsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels