Eveniment

Dezastru la nivel politic:România rămâne şi fără premier interimar. Ludovic Orban, toţi membrii Biroului politic naţional şi senatorii PNL se vor IZOLA, după ce au intrat în contact cu parlamentarul PNL infectat cu coronavirus. Orban: Mă voi izola va Vila Lac. Nu mai merg la consultări. Ar însemna să expun preşedintele

Dezastru la nivel politic:România rămâne şi fără...

Autor: Otilia Serescu

13.03.2020, 11:19 2130

Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat, vineri, că după ce parlamentarul Virgil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus, atât el, cât şi toţi membrii Biroului pollitic naţional se vor izola, la domiciliu. 

Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a intrat în contact cu senatorul Virgil Chiţac, care a fost confirmat cu coronavirus.

În acest context, Orban a anunţat că Biroului politic naţional se vor izola.

„Toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL se vor izola la domiciliu. Toţi senatorii PNL au obligaţia să se autoizoleze. Am cerut Ministerului Sănătăţii un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL”, a mai spus Orban.

Premierul interimar a mai spus că miniştrilor şi membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru a fi diagnosticaţi.

„Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuţiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniştrii. (...) Miniştri să se ducă la birourile lor, să nu aibă contacte cu angajaţii, să evite răspândirea. Îşi vor exercita atribuţiile. Solicit intregului dispozitiv de luptă impotriva coronaviruslui să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitatea Guvernului de a lupta împotriva coronavirusului”, a adăugat Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO