Eveniment

Este oficial: Preşedintele Braziliei este infectat cu COVID-19, fiind primul şef de stat în această situaţie

Este oficial: Preşedintele Braziliei este infectat cu...

Autor: Ştefan Ionescu, Mediafax

13.03.2020, 16:23 185

Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, a fost testat pozitiv la infecţia cu COVID-19, el fiind primul şef de stat în această situaţie, conform CBS News.

Nimic nu e sigur în afară de moarte şi taxe, spune un celebru motto american. Pe lista lucrurilor de care nu poţi să scapi poţi să adaugi acum şi coronavirusul. Pentru că Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, a fost testat pozitiv la infecţia cu COVID-19. Bolsonaro este primul şef de stat în această situaţie.

Rezultatul testului a venit după ce şi secretarul de presă al preşedintelui brazilian s-a îmbolnăvit. Fabio Wajngarten a fost testat pozitiv în urma unei călătorii în Statele Unite, acolo unde a făcut parte din delegaţia lui Bolsonaro, primită de Trump la reşedinţa lui din Mar-a-Lago.

Deşi ambii au fost în apropierea lui Wajngarten, atât Donald Trump cât şi vicepreşedintele Mike Pence au refuzat să fie testaţi pentru coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO