Eveniment

Fostul director al Termoelectrica Ioan Ungureanu a fost arestat preventiv

Fostul director al Termoelectrica Ioan Ungureanu a fost arestat preventiv

Autor: Mediafax

02.03.2011, 11:29 46

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, arestarea preventivăpentru 29 de zile a fostului director al Termoelectrica IoanUngureanu, a executorului judecătoresc şi a celor doi avocaţiacuzaţi de înşelăciune în legătură cu mai multe cesiuni de creanţăprivind companii de stat.

Fostul director al Termoelectrica Ioan Ungureanu, executoruljudecătoresc Dragoş Paul Rocoşanu şi avocaţii Ovidiu Benone Voicuşi Ioan Daniel Ionaş, ultimul fiind stagiar, au fost reţinuţi,marţi, de procurorii anticorupţie, care au propus Curţii de ApelBucureşti arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a admis, miercuri, propunereaprocurorilor anticorupţie şi a emis pe numele celor patru mandatede arestare preventivă pentru 29 de zile. Decizia poate ficontestată la instanţa supremă.

Fostul director al Termoelectrica Ioan Ungureanu este acuzat deabuz în serviciu contra intereselor persoanelor, dacă s-au obţinutavantaje patrimoniale pentru sine sau pentru altul, cu consecinţedeosebit de grave, în formă continuată, precum şi de asociere învederea săvârşirii de infracţiuni, potrivit Direcţiei NaţionaleAnticorupţie. Citiţi mai mult despre arestarea fostului director al Termoelectrica pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels