Eveniment

Grupul de Comunicare Strategică face anunţul: Au fost confirmate încă 4 cazuri de infecţie cu coronavirus la Constanţa. Printre cei bolnavi se numără şi un senator PNL

Grupul de Comunicare Strategică face anunţul: Au fost...

Autor: Andrei Leonte, Andreea Tobias

13.03.2020, 11:04 177

Încă 4 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate vineri, toate la Constanţa. Printre bolnavi este şi senatorul PNL, Vergil Chiţac, candidat la Primăriea Constanţa, potrivit unor surse politice ale MEDIAFAX.

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat vineri existenţa altor 4 cazuri de coronavirus în România, în Constanţa.

Printre bolnavi se află şi un senator PNL, Vergil Chiţac, candidat la Primăriea Constanţa, în vârstă de 57 de ani, potrivit unor surse politice ale MEDIAFAX.

Acesta a fost la o reuniune NATO la Bruxelles în perioada 17-19 februarie.

Celalalte persoane infectate sunt asistentul personal al senatorului, un bărbat de 51 ani, fiul acestuia, în vârstă de 34 de ani şi soţia lui, de 56 de ani.

Cei patru sunt în autoizolare acasă şi vor fi transportaţi la secţia de boli infecţioase din Spitalul judeţean.

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o aşa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informaţia vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîţu. Este adevărat că ieri am anunţat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală şi voi rămâne acasă. Totuşi, nu ştiu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus şi au făcut public acest lucru. Menţionez că sunt sub medicaţie de două zile şi nu am simptome de Coronavirus. Totuşi, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test şi vă voi ţine la curent”, scria senatorul joi pe Facebook.

Până acum, la nivel naţional, au fost confirmate 68 de cazuri de cetăţeni infectaţi cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO