Eveniment

Ministrul Agriculturii, Florin Ionuţ Barbu, şi-a petrecut ziua cu fermierii | GALERIE FOTO

Ministrul Agriculturii, Florin Ionuţ Barbu, şi-a...
03.12.2023, 10:29 101

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a vizitat, sâmbătă târgul dedicat exclusiv produselor tradiţionale româneşti, „Poftim, din România!”, din parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4. Ce şi-a cumpărat ministrul de la târg.

„Până pe 3 decembrie 2023, bucureştenii şi nu numai sunt invitaţi să descopere şi să deguste o varietate impresionantă de produse locale, printr-un efort comun al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Primăriei Sectorului 4 şi al Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia”, transmist reprezentanţii Ministerului Agriculturii.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a vizitat sâmbătă, Târgul „Poftim, din România!”, de unde a cumpărat mai multe produse tradiţionale.

Ministrul Agriculturii şi-a cumpărat brânză, cozonac şi mere.

„După şedinţe interminabile la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, dezbateri şi o agendă programată la minut, ministrul Florin-Ionuţ Barbu consideră că “în zi de sărbătoare este important să nu pierzi legătura cu oamenii, cu cei care te-au votat şi şi-au pus speranţele în palma ta! Regăsirea cu fermierii şi bucuria cu care mă întorc de fiecare dată în mijlocul lor, îmi dă putere şi speranţă că fac tot ce pot pentru un viitor mai bun al neamului nostru.”

Vedeţi GALERIA FOTO pe Gândul.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO