Eveniment

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a întâlnit cu conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a întâlnit cu...

Autor: Departamentul Economic

17.10.2019, 16:30 102

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban s-a întâlnit joi cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban, care a înaintat o serie de propuneri de sarcini pe care Camera de Comerţ şi Industrie a României ar putea să le preia, informează CCIR. 

„Externalizarea acestora, dinspre guvern către CCIR, ar putea marca schimbarea de care au nevoie antreprenorii români”, a mai declarat Daraban.

Preşedintele CCIR a făcut o prezentare a situaţiei reale a economiei româneşti, o radiografie a evoluţiei macroeconomice a României din ultimii ani şi a perspectivelor pentru perioada 2019-2022.

„Camera de Comerţ a fost în permanenţă un martor imparţial al transformărilor pe care le-a suferit economia României. Am urmărit deciziile guvernanţilor, ne-am implicat şi am susţinut proiectele de dezvoltare în care am crezut. Suntem pregătiţi să facem mai mult pentru antreprenorii români şi ne exprimam dorinţa de a beneficia de deschiderea Guvernului României”, a declarat Mihai Daraban.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO