Eveniment

Prima primărie care se implică în sprijinirea elevilor pentru examenul de Evaluare Naţională şi Bacalaureat: Primăria Municipiului Bistriţa organizează cursuri gratuite online pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a

Prima primărie care se implică în sprijinirea elevilor...

Autor: Alexandra Matei

25.03.2024, 15:38 55

Primăria Municipiului Bistriţa este prima primărie care se implică în sprijinirea elevilor pentru examenul de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, punând la dispoziţia acestora cursuri online gratuite prin care să poată aprofunda materia de examen.

Elevii claselor a opta şi a douăsprezecea din Bistriţa pot participa de luna aceasta la cursuri de pregătire online pentru examenul de capacitate şi bacalaureat, potrivit anunţului făcut recent de Primăria Municipiului Bistriţa. 

„Primăria Municipiului Bistriţa, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, organizează, prin Centrul Comunitar pentru Tineret, cursuri remediale online, începând cu data de 25 martie 2024. Cursurile de pregătire pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat la diferite discipline sunt susţinute de profesori voluntari”, au anunţat reprezentanţii primăriei pe site-ul propriu. 

Aşadar, elevii şcolilor din Bistriţa pot participa la cursuri de pregătire la mai multe discipline: matematică, logică, geografie, istorie, biologie, limba română şi limba engleză.

Activităţile nu presupun niciun cost şi se adresează elevilor din toate ciclurile de învăţământ care frecventează cursurile unei şcoli din municipiul Bistriţa. Înscrierile au început pe data de 18 martie şi au loc online.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO