Eveniment

RetuRO, administratorului sistemului de garanţie-returnare, închiriază 6.200 mp în cadrul ELI Park Ploieşti

RetuRO, administratorului sistemului de...

Autor: Åžtefan Stan

27.03.2024, 18:24 55

ELI Parks, un dezvoltator activ pe piaÅ£a imobiliară logistică ÅŸi industrială din România, anunţă extinderea operaÅ£iunilor RetuRO în cadrul ELI Park PloieÅŸti, prin încheierea unui contract pe termen lung pentru spaÅ£ii industriale pe o suprafaţă de peste 6.200 de metri pătraÅ£i. 

"Decizia RetuRO de a se extinde în incinta noastră din Ploieşti, care se întinde pe o suprafaţă de 6.200 de metri pătraţi, demonstrează încrederea lor în capacitatea noastră de a oferi o infrastructură sustenabilă şi de a le susţine misiunea. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a promova o economie circulară şi de a determina un impact pozitiv asupra mediului", a declarat Andrei Jerca, director general al ELI Parks.

"Prin intermediul sistemului Garanţie-Returnare, obiectivul nostru este de a asigura un proces eficient şi transparent de colectare a ambalajelor de băuturi, care sunt procesate în centrele noastre logistice regionale pentru a deveni materie primă de cea mai bună calitate şi a ajunge mai departe la reciclatori pentru a fi valorificate. Centrele de numărare şi sortare joacă un rol esenţial în acest proces, prin urmare, a avea parteneri cu experienţă care să ne sprijine este o parte importantă în construirea infrastructurii DRS", a declarat Cătălina Marga, Director Financiar, RetuRO.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO