Eveniment

Româncă, condamnată la o lună de închisoare pentru sex în afara căsătoriei în Dubai

Româncă, condamnată la o lună de închisoare pentru...

Autor: Mircea Olteanu

02.08.2017, 12:45 540

Femeia a întâlnit, anul trecut, la Dubai un bărbat neidentificat, despre care se crede că ar fi tot de naţionalitate română, şi au pornit într-o croazieră pe un iaht de lux, iar în cursul călătoriei s-au angajat în relaţii sexuale consensuale.

Ulterior, femeia a descoperit că a rămas însărcinată şi se crede că bărbatul ar fi părăsit Emiratele Arabe Unite după ce a aflat despre sarcina femeii.

Ea a achiziţionat medicamente pentru întreruperea sarcinii nedorite, însă din cauza unor complicaţii a fost nevoită să meargă de urgenţă la spital. Doctorii au alertat autorităţile în legătură cu acest caz după ce pacienta nu a putut dovedi că a rămas însărcinată în urma unei relaţii legale.

Femeia a fost inculpată pentru sex consensual şi utilizarea de medicamente pentru întreruperea unei sarcini, în condiţiile în care avorturile sunt interzise în această ţară.

În prima instanţă, femeia a fost condamnată la trei luni de închisoare pentru sex consensual şi o lună pentru avort, urmând să fie deportată după ispăşirea pedepsei. În urma apelului, sentinţa a fost redusă la o lună de închisoare, fiind obligată şi să plătească o amendă, urmând ca ulterior să fie expulzată din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO