Eveniment

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, la FED Cup. Cehia-România 1-1, după prima zi

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, la FED...

Autor: Departamentul Sport

09.02.2019, 17:35 406

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, în meciul din turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, de la Ostrava, scor 6-4, 6-0. După prima zi, Cehia şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

Halep (numărul 3 WTA) a câştigat primul set după 47 de minute de joc. Românca a obţinut break-ul încă din game-ul inaugural, iar după cinci mingi de set irosite, aceasta şi-a trecut în cont primul act, scor 6-4. În setul secund, Simona s-a impus după un adevărat tur de forţă, scor 6-0. Siniakova (numărul 44 WTA) a câştigat doar 10 puncte în manşă şi nu a avut nicio minge de game. Singura sincopă din jocul lui Halep a apărut la minge de meci, când a comis o dublă greşeală.

În primul meci de la Ostrava, Mihaela Buzărnescu, reprezentanta României, a pierdut în faţa Karolinei Pliskova (numărul 5 WTA), scor 1-6, 4-6.

După prima zi la Fed Cup, Cehia şi România se află la egalitate, 1-1. Duelul dintre cele două se reia, duminică, de la ora 14:00, cu meciul Karolina Pliskova - Simona Halep, urmat de Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO