Eveniment

Stanleybet, la primele doua agentii de pariuri

12.01.2004, 00:00 76

Grupul britanic Stanley Leisure, unul din cei mai importanti operatori de casinouri si case de pariuri din Europa, va finaliza in curand prima faza a investitiei sale in Romania, in valoare de 500.000 de dolari.
Stanleybet, divizia de pariuri a grupului, a deschis in urma cu cateva zile prima agentie de pariuri in Bucuresti, pe bulevardul Titulescu. Acesteia i se va adauga in curand inca una, langa Carrefour Orhideea.  
Pana la sfarsitul anului, investitia Stanleybet in Romania urmeaza sa se ridice la aproape 2 milioane de dolari, conform reprezentantilor grupului. Treptat, investitia va creste, grupul britanic intentionand sa deschida case de pariuri in toate marile orase romanesti.
In prezent, piata romaneasca a caselor de pariuri este dominata de grupul german Wettpunkt si compania romaneasca Astra. Numarul total de locatii de acest gen din Romania este estimat la 200.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO