Eveniment

USR-PLUS a votat susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîţu după demiterea lui Stelian Ion de la ministerul Justiţiei

USR-PLUS a votat susţinerea unei moţiuni de cenzură...

Autor: Cosmin Pirv

02.09.2021, 12:54 1951

USR PLUS a votat pentru susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, după demiterea considerată abuzivă a ministrului Stelian Ion, a anunţat joi Dan Barna.

„Cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea actualei majorităţi sunt astăzi semnături pe moţiunea de cenzură pe care am anunţat-o aseară după demiterea abuzivă şi lipsită de temei a ministrului Stelian Ion. Îi invităm alături de noi pe toţi parlamentarii responsabili şi interesaţi ca această criză politică declanşată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puţin”, a anunţat, joi, pe Facebook, co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna.

Acesta le cere celorlalte forţe politice să nu intre în tergiversări şi jocuri politicianiste, „să depunem şi să votăm urgent moţiunea”.

Liderul USR PLUS spune că moţiunea poate fi evitată doar dacă Florin Cîţu demisionează sau i se retrage sprijinul politic..

„Florin Cîţu trebuie să plece. Este o moţiune necesară şi poate fi evitată doar dacă Florin Cîţu îşi dă demisia de onoare sau coalţia îi retrage sprijinul politic”, a mai scris Barna pe reţeaua de socializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO