Eveniment

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, la "După 20 de ani": Am schimbat culoarea de campanie pentru că verde este culoarea anului

22.04.2012, 12:20 70

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, a declarat, duminică, la Pro TV, că acest partid a schimbat culoarea de campanie din portocaliu în verde pentru că aceasta este "culoarea anului", el spunând că această afirmaţie a fost făcută de Theodor Stolojan, într-o şedinţă de Birou Permanent Naţional.

El a afirmat, în emisiunea "După 20 de ani", întrebat dacă Mihai Ungureanu va fi prezidenţiabilul PDL, că verde este culoarea anului, cum era portocaliul în 2004."Verdele acesta, Cosmote e mai plăcut decât portocaliu. Părerea mea că portocaliul e depăşit acum", a opinat Ştefan.

Întrebat dacă simpla intrare în modă a unei culori justifică schimbarea pubelelor din oraş, aşa cum s-a întâmplat în Piatra-Neamţ, primarul municipiului Piatra- Neamţ, Gheorghe Ştefan, a spus că verdele se potriveşte mai bine cu ideea de ecologie.

"Acestea sunt culorile pe care le-am găsit şi chiar le-am comandat. Am zis "dacă aveţi verde, verde vreau", pentru că facă vorbim de curăţenie, de ecologie se potriveşte mai bine verde decât portocaliul", a explicat edilul.

Acesta a subliniat că pubelele nu s-au înlocuit ca să fie în ton cu moda, el adăugând că o parte s-au schimbat pentru că erau distruse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO