Eveniment

ZF 25 de ani. Samy Numan, managing director, Grupul Industrial Nimet: Sunt un cititor fidel al Ziarului Financiar. Este un ziar care are un stil, o eleganţă aparte, e riguros, imparţial, oferă foarte multă valoare şi m-a ajutat să înţeleg mediul de business din România

ZF 25 de ani. Samy Numan, managing director, Grupul...

Autor: Alexandra Matei

17.11.2023, 13:45 110

Samy Numan, managing director al Grupului Industrial Nimet, unul dintre cei mai mari producători de ţevi de oţel, a spus la conferinţa aniversară ZF 25 de ani, organizată astăzi la BNR, că Ziarul Financiar l-a ajutat să înţeleagă mediul de business din România.

Businessul său a început acum 15 ani, cu 4-5 angajaţi, într-un garaj mic de lângă Târgovişte, iar astăzi, împreună cu cei 800 de colaboratori, Nimet produce circa 60.000 de tone de tije cromate destinate cilindrilor hidraulici şi are peste 92-95% export în peste 50 de ţări, având ambiţia de a deveni lider global.

„Am început acum 15 ani cu 4-5 persoane, într-un mic garaj lângă Târgovişte. După 15 ani, împreună cu cei 800 de colaboratori, producem circa 60.000 de tone de tije cromate pentru cilindri hidraulici şi avem peste 92-95% export în peste 50 de ţări. Sunt un cititor fidel al ZF. Este un ziar care are un stil, o eleganţă, e riguros, imparţial, oferă foarte multă valoare şi m-a ajutat să înţeleg mediul de business din România”, a spus Samy Numan în timpul conferinţei ZF 25 de ani.

Alte declaraţii:

@ Atunci când am pornit dintr-un mic garaj, am plecat de la o echipă, o educaţie, nişte părinţi şi de la nişte profesori care ne-au ajutat. Astăzi, mă gândesc cu recunoştinţă la toţi cei care ne-au ajutat să ne educăm, să facem inginerie, să scoatem un produs industrial agreat în marile industrii, marile cancelarii industriale, precum utilaje de construcţii, maşini agricole, utilaje navale, ehipamente de ridicat, utilaje petroliere, toate făcute cu ingineri din Târgovişte, cu oameni din satele şi comunele aferente oraşului nostru.

@ Sunt foarte optimist pentru perioada care urmează. Construim încă o fabrică importantă la Târgovişte în acest moment şi vom investi peste 40-50 mil. euro în următorii 2-3 ani.

@ Încercăm să ne consolidăm poziţia de lider european şi ne tentează poziţia de lider global în fabricarea de tije cromate. Este foarte important cum ne creionăm proiectele şi cum avem grijă de oamenii noştri. În următorii 2-3 ani, cu siguranţă vom deveni lideri globali.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO