Info

Creează un mediu de lucru favorabil dezvoltării angajaţilor tăi şi creşte performanţa companiei cu soluţiile complete de hardware, software şi servicii Apple, prin iSTYLE

ADVERTORIAL

Creează un mediu de lucru favorabil dezvoltării...

Autor: Publicitate

28.03.2024, 08:00 540

Pe o piaţă a muncii din ce în ce mai digitalizată şi în continuă evoluţie, crearea unei culturi centrate pe oameni e mai importantă ca oricând. Astfel, în ultimii ani, angajaţii îşi doresc să lucreze într-un mediu de lucru care susţine progresul profesional şi colaborarea cât mai lină între aceştia şi tehnologie, ceea ce, automat, poate crea sentimentul de apartenenţă la locul de muncă.

Într-o epocă dominată de tehnologie, un diferenţiator important între angajatori este leadership-ul empatic, iar acesta se poate obţine prin comunicare constantă cu echipa,  dar şi prin oferirea instrumentelor tehnologice potrivite care le pot creşte productivitatea angajaţilor, ceea ce duce, automat, la retenţia de personal.

Alege produsele Apple şi soluţiile iSTYLE pentru afacerea ta şi eficientizează-ţi businessul cu grijă pentru angajaţii tăi.

O experienţă mai bună la locul de muncă.

Companiile din ziua de azi au început să adopte modele mai flexibile, care le permit angajaţilor să acceseze mai uşor produsele Apple. Iar alegerea acestora nu este importantă doar pentru afacere, ci şi pentru angajaţi. Tehnologia nu schimbă doar modul în care lucrează angajaţii, ci le determină deciziile cu privire la locul de muncă şi are puterea de a creşte performanţa, inovaţia şi satisfacţia.

„Prin programul educaţional  iSTYLE, am susţinut în ultimii ani potenţialul studenţilor şi le-am oferit vouchere de reducere pentru dispozitivele Mac sau iPad. Cu puterea produselor Apple, temele, prezentările şi proiectele de echipă au devenit mai fun, iar acest lucru se vede în rata de adopţie a produselor Apple, care a crescut cu 60% în 2023 faţă de 2022. Este o creştere impresionantă, care ne demonstrează că, pentru angajaţii tineri, continuitatea folosirii aceluiaşi dispozitiv la locul de muncă poate fi un beneficiu atractiv.” – Cosmin Spineanu, Manager Vănzări Corporate iSTYLE România

Stimulează performanţa: 78% dintre angajaţii din segmentul „millennials” menţionează că accesul la tehnologia pe care le place să o folosească îi face mai eficienţi la locul de muncă

Stimulează inovaţia: există o legătură statistică între elementele funcţionale ale locului de muncă şi nivelul de inovare pe care angajaţii îl conduc pentru companiile lor.

Sursa sondaj: Sources: Tech.pinions/Creative Strategies Millennials will Drive the Digital Transformation of the Workplace, Millennials Majority Workforce Study, Millennials at Work, PWCUS Workplace Survey, Gensler Research, Jamf Employee Choice Program Survey

Apple are un avans în ceea ce priveşte preferinţele: un sondaj recent Jamf Employee Choice a arătat că, atunci când li s-a oferit posibilitatea de a alege, aproximativ 3 din 4 angajaţi ar alege Apple pentru utilizare la locul de muncă.

Creativitatea întâlneşte securitatea.

Angajaţii sunt mai productivi, creativi şi dispuşi să lucreze în echipă atunci când îşi pot alege instrumentul de lucru preferat.

Iar sistemul Apple este uşor de integrat şi prietenos cu afacerea ta, de aceea tu nu trebuie să schimbi nimic la infrastructura afacerii tale. Platforma Apple pe care iSTYLE o oferă este pe deplin compatibilă cu marea majoritate a standardelor IT corporative de astăzi, iar actualizările regulate de software protejează iOS şi macOS de ameninţările de securitate emergente.

Pentru a veni în susţinerea firmelor mici şi mijlocii, dar şi a companiilor mari, iSTYLE pune la dispoziţie soluţii complete de hardware, software şi servicii, cu o serie de programe financiare pentru a economisi din costurile companiei, dar şi programe de training pentru angajaţi.

Contactează un expert iSTYLE, iar împreună putem evalua nevoile firmei tale şi posibilităţile de finanţare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO