Info

(P) Prof. Kwok Chuck: EMBA-ul permite managerilor să îmbine educaţia executivă cu jobul

(P) Prof. Kwok Chuck: EMBA-ul permite managerilor să...

Autor: Publicitate

04.05.2023, 11:10 55

Avansul tehnologic actual are un efect crucial asupra domeniului financiar şi economiei globale. În era criptomonedelor, tehnologiei blockchain şi algoritmilor de învăţare automată, este esenţial ca managerii să fie la curent cu ultimele inovaţii. Un program de Executive MBA, adaptat la aceste schimbări, oferă liderilor ocazia de a-şi completa cunoştinţele în acest domeniu, precum şi de a dobândi un fundament solid de înţelegere a afacerilor în contextul global.

Prof. Kwok Chuck este profesor de management financiar al programului WU Executive MBA Bucharest. Anul trecut, programul oferit de WU Executive Academy a înregistrat cel mai mare record de participanţi - 39 de manageri şi antreprenori, numărul de cereri fiind mai mare decât numărul de locuri disponibile.

În cadrul programului, profesorul Chuck predă modul Advanced Financial Management, în care studenţii învaţă cum să dezvolte strategii pentru reducerea riscului valutar şi politic, să identifice sursele de finanţare pe pieţele internaţionale şi să pregătească analize ale bugetului de capital pentru investiţiile propuse. Aceste abilităţi sunt esenţiale pentru succesul în mediul de afaceri global de astăzi.

În plus, datorită experienţei sale ample obţinute prin instruirea liderilor din întreaga lume, profesorul aduce o perspectivă unică în cadrul programului, oferind studenţilor un proces de învăţare relevant şi extrem de valoros.

Acesta susţine că programele de tip Executive MBA au devenit din ce în ce mai atractive pentru executivii care doresc să înveţe competenţe noi în domeniul afacerilor, fără a-şi întrerupe activitata profesională.

„Având în vedere constrângerile de timp şi necesitatea de a-şi securiza locul de muncă, este posibil ca managerii să nu dorească să îşi părăsească locul de muncă pentru a urma un program cu normă întreagă. Formatul de EMBA le permite acestora să îmbine educaţia executivă cu jobul. Cunoştinţele pe care le dobândesc îi ajută să avanseze în carieră şi să îmbunătăţească performanţa firmelor”, explică profesorul Chuck.

Acesta consideră că structura programelor de EMBA va continua să evolueze în anii următori, incluzând mai multe sesiuni online, dar păstrând în acelaşi timp un accent puternic pe interacţiunea la clasă şi crearea de reţele profesionale. „La nivel executiv, interacţiunea faţă în faţă şi networkingul sunt aspecte cruciale”, adaugă profesorul.

Managerii şi antreprenorii au ocazia să obţină insighturi valoroase de business oferite de Prof. Chuck şi alţi profesori de elită în cadrul WU Executive MBA Bucharest, singurul program de EMBA din România care deţine tripla acreditare internaţională – EQUIS, AMBA şi AACSB.

WU Executive Academy şi Ziarul Financiar pun la dispoziţie 7 burse de studiu pentru cei care aplică la program, în valoare totală de 115.000 de euro.

Înscrierile pentru burse pentru programul Executive MBA Bucharest au loc în perioada 13 februarie – 5 iunie 2023 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO