Media & Advertising

Ce pregăteşte ZF în această toamnă pentru cititori

Ce pregăteşte ZF în această toamnă pentru cititori
05.08.2014, 00:07 437

Ziarul Financiar este mai mult decât un ziar: este o platformă de business care reuneşte suplimente, anuare, evenimente care constituie repere pentru mediul de afaceri autohton.

Ce vă propunem în această toamnă: suplimentul lunar Business Construct, suplimentul de energie, suplimentul de logistică, anuarul ZF Economia Judeţelor la Raport (prima ediţie), suplimentul După Afaceri Premium, supliment Cehia- investiţii şi afaceri, dar şi anuarul Who’s Who in Business – Cei mai importanţi 1.000 de manageri şi oameni de afaceri din România.

Pe 29-30 septembrie se va desfăşura evenimentul ZF Pharma Summit 2014, iar pe 20-21 octombrie va avea loc ZF Digital Summit 2014. Business Magazin continuă seria întâlnirilor lunare BM Storytellers unde personalităţile din toate domeniile îşi spun poveştile de succes, iar pe 25 septembrie 2014 la Gala După Afaceri Premium vor fi premiate realizările excepţionale ale managerilor din spatele brandurilor de lux.

Vedeţi aici detalii

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO