Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al Business MAGAZIN

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

03.07.2017, 00:05 119

- „Mai mult decât cifre” este materialul de coperta Business MAGAZIN din această săptămână, care îl prezintă pe Bogdan Ion, invitatul celei de-a 60-a ediţii a evenimentului Meet the CEO. Deşi spune că nu s-a visat CEO, „aşa cum fac alţii”, Bogdan Ion a ajuns la conducerea EY România în 2012. El spune că nu crede în trăsăturile comune ce ar trebui să definească un lider şi că auditul înseamnă mai mult decât cifre şi analiza acestora. Din postura de conducător al filialei locale a EY, povesteşte despre particularităţile din management din două cicluri economice diferite: unul postcriză şi altul în plină desfăşurare, marcat de digitalizare. Dezvăluie şi cât de importante sunt lecţiile pe care le primeşte zilnic de la antreprenori, despre impactul pe care îl poate avea digitalizarea în consultanţă, ba chiar şi într-un cadru mai larg, al întregii economii, dar şi despre ce şi-ar dori să facă într-o altă etapă a vieţii sale. Chiar dacă se vede lucrând în consultanţă şi în continuare, Bogdan Ion visează la un master în istorie şi vrea, la un moment dat, să deschidă o librărie unde să-şi invite clienţii la un pahar de vin.

- La 10 ani de la intrarea pe piaţa locală, Groupama Asigurări se îndreaptă spre pragul de 1 miliard de lei valoare a primelor brute subscrise. François Coste, executivul francez de la conducerea companiei, descrie modul în care se vede piaţa locală de asigurări din sediul central de la Paris, care sunt perspectivele de dezvoltare a acesteia, precum şi care sunt principiile de leadership după care se ghidează în cariera sa, într-un interviu pentru Business MAGAZIN.

- Piaţa de dezvoltare a jocurilor video pe plan local este estimată la 112 mil. euro şi are un potenţial de creştere foarte mare. Abilităţile tehnice ale românilor au atras de-a lungul anilor foarte multe companii IT internaţionale, inclusiv pe segmentul de dezvoltare a jocurilor video. În ce stadiu se află industria, care sunt problemele şi cum putem ajunge o vedetă în regiune arată un articol din această săptămână în revista Business MAGAZIN.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO