Media & Advertising

Cum fac austriecii turism balnear

09.04.2010, 14:17 32

Europa da si in acest domeniu o lectie dura Romaniei. Desi nu sevorbeste despre ape miraculoase, asa cum se spune ca ar exista laHerculane, Bad Ischl din Austria si Karlovy Vary din Cehia suntdoar doua exemple clare ca turismul balneo-climateric poate aducebeneficii de ambele parti: clienti foarte multumiti si afaceriprospere.

In aceste statiuni nici o resursa nu e neglijata. Peisajul esteintretinut cu grija, cladirile vechi sunt in permanenta renovate sipana si cei mai capriciosi clienti pleaca multumiti. In timp ce BadIschl si Karlovy Vary sunt preocupate sa atraga tot mai multituristi, sansele ca Herculane si Borsec sa se impuna din nou incircuitul balnear european sunt aproape inexistente. Iar asta e cuatat mai dureros, cu cat Romania are cele mai mari resurse dinEuropa in turism balnear. Mai mult despre turismul balnear,urmariti la Pro TV, intr-o investigatie marca Romania, teiubesc!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels