Media & Advertising

McCann, agentia anului la Golden Drum - Portoroz

22.10.2007, 19:49 7

BV McCann Erickson Romania a castigat pentru a doua oara consecutiv titlul de agentia anului la festivalul de publicitate Golden Drum, desfasurat in perioada 14- 19 octombrie la Portoroz, in Slovenia. Golden Drum este cel mai prestigios festival de creatie in publicitate din Europa de Est.
Din cele 55 de lucrari inscrise de agentia romaneasca, trei au castigat premii la categoria TV (doua Golden Drum si un Silver Drum), doua la categoria Press (Silver Drum si Grand Prix) si una la categoria Advertising Campaigns (Golden Watch). Agentia si-a adjudecat premiul cel mare, Golden Rose, avand 46 de puncte, mai mult decat DraftFCB Kobza (Austria) si McCann Israel, urmatoarele agentii din clasamentul Golden Drum.
"Este al doilea an cand suntem declarati cea mai buna agentie din zona. Mai mult nu se poate", a declarat pentru ZF Craita Coman, Group Creative Director la McCann Erickson Romania. Alte noua agentii romanesti au castigat premii la Golden Drum. La editia festivalului din acest an au fost inscrise 342 de lucrari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels