Media & Advertising

Media & Advertising iese pe piata intr-un nou format

21.03.2007, 19:15 7

Revista iese intr-un format "glossy", care propune lunar 100 de pagini despre media, advertising, marketing si entertainment.
Media & Advertising se va distribui impreuna cu revista BUSINESS Magazin, care are un tiraj de 17.000 de exemplare.
Noul "Media & Advertising" este o revista premium care isi propune un demers jurnalistic profesionist intr-o prezentare creativa, de publicitar. De asemenea, isi propune sa devina o colectie de voci inteligente, savuroase, penetrante. Astfel, M&A publica in primul numar corespondenta dintre Serban Alexandrescu de la Headvertising si Octav Gheorghe de la Gavrila& Asociatii, prezinta viziunea lui Bogdan Naumovici de la Leo Burnett despre rolul actorului in spotul publicitar si opinia lui Andi Moisescu despre publicitatea mascata.
"Fiecare numar va aduce un mix de business si creativitate care sa informeze cititorii si, in acelasi timp, sa ii surprinda. M&A este un insider care iti ofera informatie autentica, intr-o interpretare neasteptata", declara Vicki Georgescu, noul redactor-sef al revistei.
Coperta acestei prime editii aduce in prim plan trei tineri creativi cu un portofoliu relevant de premii de la festivaluri de prestigiu in domeniu. Radu Pilat (McCann), Mihai Gongu (Graffiti) si Mihai Botarel (Leo Burnett) fac o harta a drumului catre premii, avand acelasi punct de pornire - agentii de top din Romania. De asemenea, revista propune analize, sinteze si interviuri pentru toate cele patru sectiuni importante din revista - media, advertising, marketing si entertainment.
Pana anul trecut, revista Media&Advertising a fost publicata de agentia de presa Mediafax, iar din acest an titlul a intrat in portofoliu Publimedia, ambele companii facand parte din grupul MediaPro. Publimedia este editorul Ziarului Financiar si al saptamanalului BUSINESS Magazin.
Media & Advertising este prezenta pe piata romaneasca de sapte ani si in toata aceasta perioada s-a consacrat ca o publicatie credibila si de incredere, ca principalul instrument de informare pentru profesionistii din domeniu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO