Politică

Alegerile locale ar putea fi din nou amânate. Orban anunţă noi consultări cu partidele

Alegerile locale ar putea fi din nou amânate. Orban...

Autor: Diana Grigore

15.03.2020, 19:38 108

Alegerile locale ar putea fi amânate, în contextul epidemiei de coronavirus, a anunţat Ludovic Orban, în cadrul unei videoconferinţe de presă. Premierul susţine că va exista o nouă consultare cu partidele parlamentare, după ce va fi analizată evoluţia răspândirii cu Covid-19.

„Amânarea alegerilor, ştiţi că faţă de data iniţială pe care o considerăm potrivită, data de 14 iunie. La consultările cu partidele parlamentare am convenit de principiu asupra datei de 28 iunie, urmând să vedem care sunt evoluţiile şi urmează să luăm o altă decizie, sigur cu consultarea partidelor parlamentare, dacă amânăm sau nu aceste alegeri. Este prematur să avem discuţii. E greu de anticipat care va fi evoluţia răspândirii”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei videoconferinţe de presă.

În cadrul consultărilor avute luna aceasta cu liderii partidelor parlamentare a fost stabilită data de 28 iunie pentru organizarea alegerilor locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO