Politică

Boc e dependent de iPad. Ce funcţie ar vrea să aibă tableta

Boc e dependent de iPad. Ce funcţie ar vrea să aibă tableta
03.09.2011, 14:59 941

Premierul Emil Boc, prezent sâmbătă la Şcoala de vară a OTPDL de la Eforie Nord, unde a fost declarat membru de onoare al generaţiei "Smart and Right", a petrecut la finalul lucrărilor câteva minute în compania altor lideri ai partidului, între care Roberta Anastase, Ioan Oltean şi Traian Ungureanu, scrie Mediafax.

Strânşi în jurul unei mese pe terasa hotelului unde se desfăşoara Şcoala de vară a OTPDL, Emil Boc a recunoscut în faţa celor prezenţi că a devenit dependent de iPad, pe care l-a şi scos din geantă.

"Strig după fiică-mea că umblă cu iPhone-ul după ea, dar şi eu am devenit dependent de iPad. Am iPad II, m-am upgradat", i-a răspuns Boc lui Traian Ungureanu, care îl întrebase ce generaţie de iPad are.

Emil Boc i-a fotografiat cu iPad-ul pe cei cu care stătea la masă şi pe ziarişti, spunând că de când are tableta nu mai are nevoie de aparat foto.

"Pentru prima oară, premierul pozează presa", a comentat Ioan Oltean.

După ce le-a arătat celor prezenţi fotografiile făcute, Emil Boc a fost întrebat de Traian Ungureanu: "Funcţia «delete USL» există?".

"Poate «reject USL»!", a replicat Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO