Politică

Milut vrea sa-l suspende pe Muresan din PNTCD

17.10.2007, 20:33 14

Fostul ministru taranist Ioan Muresan ar putea fi suspendat la sfarsitul acestei saptamani din Partidul National Taranesc Crestin-Democrat (PNTCD), ca urmare a scandalului in care este implicat alaturi de fostul ministru Decebal Traian Remes si omul de afaceri Gheorghe Ciorba. Anuntul a fost facut marti, intr-o conferinta de presa la Galati, de Marian Milut, presedintele PNTCD. Sambata, la Bucuresti, in cadrul sedintei Comitetului National al PNTCD, va fi pusa in discutie problema suspendarii din functia politica a fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan, pe durata anchetei.
"I-am acordat credit atat timp cat legea din Romania i-a respectat drepturile ca orice alt cetatean. Prin pozitia pe care am avut-o ca presedinte, de a protesta pentru cum a fost ridicat de acasa si pentru faptul ca nu i s-au spus motivele pentru care a fost ridicat si doua instante ne-au dat dreptate eliberandu-l, inteleg ca misiunea noastra s-a terminat. Mai departe va trebui sa ne delimitam", a declarat Milut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO