Politică

PSD: Platformele industriale trebuie ferite de vanatorii imobiliari

29.05.2008, 20:49 12

Candidatul PSD la functia de primar general, Cristian Diaconescu, a declarat ieri muncitorilor de la Munplast ca platformele industriale din interiorul orasului, aflate in curs de dezafectare si vanate de speculantii imobiliari, trebuie revigorate conform scopului lor initial. Diaconescu a afirmat la o intalnire cu conducerea Munplast si cu muncitorii din linia de productie ca platformele industriale aflate acum, prin dezvoltarea Capitalei, in interiorul orasului, sunt "cotropite" de speculantii imobiliari. El a spus ca aceste platforme, cum e si cea din cartierul Ghencea, din care insa a mai ramas in functiune doar Munplast, Tricodava fiind demolata, ar trebui revigorate si redate scopului initial in care au fost construite. Diaconescu a afirmat ca, daca va deveni primar al Capitalei, nu va da nicio autorizatie de demolare a obiectivelor de pe platformele industriale, atata vreme cat Primaria nu va asigura o alternativa pentru delocarea firmelor respective.
Principalii contracandidatI ai lui Diaconescu la functia de primar general sunt Vasile Blaga, PD-L, Sorin Oprescu, independent, si Ludovic Orban, PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO