Prima pagina

Ce facem astazi?

04.08.2008, 12:41 7

Daca nu v-ati facut deja programul pentru azi nu este nici o problema, Time Out va ajuta sa luati cele mai bune decizii. Avem concerte rock, piese de teatru alternativ si un film doar pentru cunoscatori. Tot ce trebuie sa incepi saptamana cu dreptul.

Ziua de luni 4 august ar trebui sa fie rezervata unui singur lucru: concertul Iron Maiden. Desi vin dupa Metallica, concertul englezilor nu este cu nimic mai prejos. Un pic mai batrani decat colegii lor rockeri, insa cu aceeasi virtuozitate intr-ale sound-urilor menite sa te bage in transa, cei de la Iron Maiden promit o reprezentatie de zile mari. Nici nu ne-am fi asteptat la altceva. Concertul are loc pe Stadionul Cotroceni, de la ora 20.

Daca nu vreti sa incepeti saptamana pe ritmuri de metal-prog si aveti chef de o iesire in oras ceva mai relaxanta si cu mai putini decibeli in atmosfera, v-am rezervat locuri la teatru. Alternativ normal. Terasa "La Motoare", locul unde teatrul intalneste berea, ne prezinta in seara aceasta incepand cu ora 21, piesa "Dragostea dureaza trei ani", spectacol prezentat de trupa D'AYA. Sa aveti in buzunar minim 20 de lei, plus ceva pentru o bere.

Stim ca lunea nu este o zi in care lumea merge la film. De ce? Nu stim. Oficial nu exista o lege care sa interzica asta. Time Out isi face datoria si va recomanda Filmul Zilei de Luni. Doamnelor si domnilor acesta se numeste "Visul Cassandrei", este in regia lui Woody Alen si ii are ca protagonsti pe Ewan McGregor si Colin Farrel. V-am convins? Filmul ruleaza la Cinema Studio, incepand cu orele 20:00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO