Prima pagina

Fondatorul grupului Dasimpex renunta la conducerea companiei

Fondatorul grupului Dasimpex renunta la conducerea companiei

Sorin Stoica, 37 de ani, a fost unul dintre primii antreprenori in business-ul de telefoane mobile

13.04.2007, 13:30 23

Sorin Stoica, fondatorul grupului de distributie de telefoane mobile si accesorii Dasimpex, vandut anul trecut companiei spaniole de investitii GED, a renuntat la functia de director general al grupului, urmand sa se implice in alte afaceri, a anuntat astazi compania.

Motivele demisiei nu sunt precizate in comunicatul in care firma a anuntat decizia lui Stoica.

GED a achizitionat la jumatatea anului trecut, prin intermediul GED Eastern Fund II, retelele Dasimpex, Lexor, Puls GSM si GSM Land, care detin peste 100 de puncte de vanzare.

Fondul de investitii detine capitalul majoritar al noului grup, printr-o investitie de 4,5 milioane de euro, prin infuzie de capital si cumparare de actiuni.Compania a estimat anul trecut ca cifra de afaceri a celor patru retele de distributie de telefoane mobile pe care le controleaza in Romania va creste cu 15-20% anual, de la nivelul de 24 de milioane de euro inregistrat in 2005.

Dasimpex se situa intre primele patru retele de distributie de echipamente GSM, la nivelul anului trecut, pe o piata ale carei vanzari trec de 300 de milioane de euro si are o rata rapida de crestere. Medifax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO