ZF 24

Maratonul muncii: 9.200 de joburi in zece zile de targ

13.04.2008, 14:00 14

In mai putin de doua saptamani au loc patru targuri de joburi care pun la bataie peste 9.000 de joburi, cele mai multe pentru studenti, masteranzi si tineri cu unu sau doi ani de experienta.

Lunile de primavara sunt considerate de catre companii cele mai bune perioade pentru recrutarea de personal si pentru stabilirea unei strategii privind parcursul anual al businessului. Organizarea targurilor de joburi in aceasta perioada ar putea avea si o alta explicatie: apropierea vacantei de vara reprezinta un bun prilej pentru prezentarea ofertei catre studenti.

In luna aprilie au loc patru astfel de targuri de joburi: VWI Job Borse, Targul Anual de burse si joburi, ambele organizate in incinta rectoratului Univesritatii Politehnice din Bucuresti, JOBfest si BankingJobs.

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, de la cat pornesc salariile oferite de angajatori si care au fost cele mai atractive locuri de mucna pentru participanti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels