Prima pagina

Noul Arad nu mai are unde sa se dezvolte

27.08.2008, 14:46 12

Boom-ul imobiliar inregistrat in ultimii doi ani in Arad nu a stricat planurile serioase de dezvoltare a unui oras european, chiar daca au existat si unele proiecte care au fost dezvoltate haotic, arata Banateanul.

Printre cele mai ambitioase proiecte se gasesc un turn de peste 70 de metri, cu 20 etaje, 104 blocuri cu pana la noua etaje, noua blocuri turn cu 11 etaje si alte cateva mici proiecte rezidentiale, toate fiind prezentate pe larg pe www.banateanul.ro.

Dezvoltatorii de microproiecte rezidentiale se confrunta chiar cu lipsa spatiilor disponibile in Arad. "In Arad nu mai exista terenuri disponibile pentru proiecte centrale. Ultimele au fost achizitionate de noi, pe strazile Marasesti, Eroul Necunoscut si Revolutiei. Lipsa terenurilor este o problema serioasa, pentru ca noi construim doar locuinte premium, care implica amplasamente centrale", a declarat Valentin Morar, presedintele Consiliului de Administratie al Bermo Group.

Despre cum arata noul Arad, cititi pe www.banateanul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO