Prima pagina

Patrick Gelin, numit membru al Comitetul de Directie al Societe Generale

Patrick Gelin, numit membru al Comitetul de Directie al Societe Generale
23.06.2008, 18:43 8

Presedintele si directorul general al BRD-Groupe Societe Generale, Patrick Gelin, a fost numit membru in Comitetul de Directie al bancii-mama, care este format acum din 49 de persoane, conform unui comunicat al bancii franceze.

Alaturi de seful subsidiarei din Romania au fost numiti inca trei noi membri in Comitetul de Directie.

Presedinte si director general al BRD din 12 octombrie 2004, Gelin este seful Comitetului de Directie, care asigura conducerea strategica a BRD-Groupe Societe Generale.

BRD, a doua mare banca de pe piata, a castigat 70 de milioane de euro in trimestrul I, cu peste 37% mai mult decat profitul net inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut. Exprimata in lei, majorarea a fost de 54%, pana la 259 mil. lei, in conditiile deprecierii leului cu peste 9%.

Societe Generale a obtinut anul trecut un profit net de 947 de milioane de euro, in scadere cu 81,9% fata de 2006, in timp ce subsidiara din Romania a raportat un castig net de 917 milioane lei, in urcare cu 40%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO